Commodity Futures Trading – Een overzicht

Commodity Futures Trading – Een overzicht

Futures trading zijn de handel in termijncontracten. Commodity toekomstige contracten zijn contracten geleverd om de onderliggende grondstoffen ergens de handel in de toekomst tegen een vaste rente, meestal in de huidige dagtarief. Net als de handel in aandelen, futures worden verhandeld in specifieke gecentraliseerde trading markten zoals S & P en Globex. Sinds kort is er een enorme toename van het aantal handelaren de handel in futures. Dit kan vele redenen zijn

1) de eenvoud van de handel waardoor vrijwel elk één mehr über das Thema erfahren tot handel,

2) hoge liquiditeit in de markt als gevolg van de enorme omvang van de transacties gedaan zeer dag,

3) de stabiliteit van de markt in vergelijking Info Materialien gibt es hier met anderen,

4) gemakkelijk te bezitten onderliggende grondstof – kan een hoog geprijsd product te kopen tegen lagere prijzen op het moment van het contract,

5) lage courtages in vergelijking met de handel in futures onderliggende aandelen,

6) de mogelijkheid om de handel van thuis uit met verminderde het werkkapitaal,

7) lagere initiële investering die nodig die Besten gibt es hier is,

8) de beschikbaarheid van mini futures die minder rekening minima en met smalle spreads, en

9) de aanwezigheid van een verscheidenheid van onderliggende producten aanwezig zijn op de markt.

Er zijn in hoofdzaak twee soorten van de handel in futures

Er zijn in hoofdzaak twee soorten van de handel in futures contracten beschikbaar in een futures markt als die vereisen een fysieke levering en die vereisen een cash settlement. De contracten die een fysieke levering eisen staan bekend als commodity futures en omvatten futures voor landbouwproducten zoals rijst, tarwe, suiker, haver; energetische grondstoffen zoals aardgas, ruwe olie, stookolie en anderen zoals dieren, hout, enz Futures contract dat een cash settlement nodig zijn bekend als financiële futures en betrekken schatkistpapier, obligaties, beleggingsfondsen etc.

Het kopen van futures

Het kopen van futures, in de commodity futures markt, staat bekend als „long gaan“ en de verkoop van de futures is bekend als „short gaan“. Volgens de handel in stijl gevolgd, kan online futures traders in grote lijnen worden ingedeeld in twee als hedgers en speculanten. Hedgers zijn handelaren die de handel voor de prijs zekerheid. Meestal zijn het de uitgever van futures, die dit doen om het potentieel verlies bij de daadwerkelijke handel tijde van de onderliggende grondstof te pakken.

Speculanten zijn de werkelijke handelaren te kopen

Speculanten zijn de werkelijke handelaren te kopen, het bezit en de verkoop van deze contracten voor de winst. Speculanten omvatten alle soorten ondernemers; arbitragers, daghandelaren, swing handelaren en positie handelaren. Elk Futures trading vereisen een futures trading makelaar of futures commissie handelaar (FCM). Een futures trading broker is een intermediair tussen het publiek handelaar en de futures-markt, die een marge van het internet handelaar om de handel in futures markt storten op de handelaar een erkende te maken.

Er zijn twee soorten van de handel in futures brokers

Er zijn twee soorten van de handel in futures brokers, full-service makelaars en discount broker. Een futures trading makelaar is verantwoordelijk voor de administratie, zoals de marge deposito’s van elke klant, geopend futures, geld saldi, transactie afgerond etc. Voor het verstrekken van deze diensten de handel in futures brokers rekenen een provisie, dat die brokers varieert. Al deze werkwijze worden regelmatig gecontroleerd door Commodity Futures Trading Commission (CFTC), het federale agentschap te beschermen tegen manipulatie, misbruik, fraude en oplichting in futures commodity trading.